Onze school

Ons team bestaat uit een 30-tal gemotiveerde en dynamische mensen (de leerkrachten kan je hier al zien op de foto).

Twaalf enthousiaste leerkrachten staan dag in dag uit klaar voor de kinderen van klas 1 tot 6. Zeven kleuterleidsters zetten zich met hart en ziel in  voor de kleutertjes. Zij worden daarin bijgestaan door onze ervaren kinderverzorgster. De turnleerkracht en de zorgjuf zorgen voor heel wat belangrijke uurtjes sport en zorg.

Het team wordt versterkt door heel wat lieve mensen die instaan voor de opvang, het toezicht en het onderhoud van onze school.

De directie en de zorgcoördinator zorgen voor de omkadering en staan klaar voor ieders vraag of zorg. Zij krijgen hiervoor ondersteuning van de mensen op het secretariaat.

familiale-sfeer-1

'SAMEN school maken' dragen wij hoog in het vaandel

Ook de samenwerking met het woon- en zorgcentrum, de gemeente en de parochie dragen bij tot deze gezellige sfeer van verbondenheid.

Onze heel dynamische ouderraad vult die visie perfect aan en betekent voor onze schoolwerking een duidelijke meerwaarde. Zij vormt een brug tussen ouders en school en organiseert tal van initiatieven om de openheid binnen onze school kleur te geven. Ook leerkrachten op pensioen en ex-ouderraadleden dragen nog steeds hun steentje bij.

Onze school opent zijn deuren voor klein en groot.

We heten iedereen welkom en bezorgen onderwijs op maat voor elk kind. Ons team staat ook klaar voor wie meer zorgen nodig heeft en voor anderen die houden van meer uitdaging.Wij staan garant voor kwalitatief onderwijs. We gaan bijscholing niet uit de weg om deze kwaliteit te waarborgen en ons blijvend te professionaliseren.

De familiale sfeer op onze school straalt een warm gevoel uit. Ouders en familieleden zijn erg betrokken bij onze schoolwerking.  Ze participeren graag aan de fijne en gezellige projecten die we samen beleven.

Wij zijn fier op onze sportactieve school. Zo werken we aan de teamspirit binnen onze klassen.

We hechten belang aan sociale vaardigheden en dit niet alleen binnen de klasmuren. Ook tijdens de pauzes vinden we het belangrijk dat kinderen zich goed voelen en zich aan afspraken houden.

We zijn een katholieke open dialoogschool met respect voor eenieders  levensbeschouwing.

We bieden een warm nest waarin jouw kind zich goed mag voelen
en waar het kan groeien vanuit zijn of haar talenten