De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

Voorbereiden en voorstellen van ons zelfgekozen WO-kleurenthema! πŸŒˆπŸ¦„πŸ°πŸŠπŸ¦‹πŸ§ πŸ’πŸ₯•

Wat een leuke tijd hadden wij! Verschillende materialen (weet-en prentenboeken, speelgoed, knuffels,…) werden in curverboxen en ja, zelfs in valiezen, meegebracht van om mee aan de slag te gaan in de klas. Zo leuk om te zien hoe enthousiast alle kids waren om zelfstandig of per 2 aan de slag te gaan. Opnieuw schrik ik hoe kinderen zich in zulke activiteiten vast bijten en het onderste uit de kan halen❀❀❀ Na enkele intensieve weken voorbereiding was het tijd om de thema’s aan elkaar voor te stellen…We leerden veel van elkaar. Zelfs de juf weet nu ook dat ze met een rol steeds van onder naar boven moet schilderen en niet omgekeerdπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Raf zou zeggen: ‘mijn vrouw doet weer blond!’🀣🀣🀣 Vrijdag, 25 juni maken de kids hun laatste toets hierover. Ik weet dat die toets goed zal zijn want projecten die je zelf kiest en be-leeft onthoud je beter.πŸ‘πŸ‘πŸ‘https://photos.app.goo.gl/QFpjDVEv1bpd9E137

Back To Top