De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

Carnaval in ons klasje🤡🤖🦄🐱‍👤❤

CARNAVAL: Joepie!!! De meeste van onze kids vinden dit een topdag👍 De juf iets minder maar ik verstop dit als de beste😉 Ikzelf ben vandaag verkleed als Pippi Langkous en dit vinden de kids geweldig wanneer ze me zien verschijnen. Het hele jaar al gebruiken we deze quote van haar: ” ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. Onder de middag wanneer we onze boterhammen op eten in ons klasje kijken we samen naar een ‘ouderwetse’ aflevering over dit eigenwijze, gekke, tegendraadse meisje. Genieten!!!! Iedereen kon vandaag een carnavalsoutfit aan doen. Bij elke verklede figuur hoort een specifieke houding. Die kunnen de kids eerst bedenken en dan uitbeelden( niet iedereen staat op de foto omdat er kids waren die dit niet wilden doen) op het podium van Villa Kakelbont. Kijken jullie mee? https://photos.app.goo.gl/HnUhL6BhrV4gGXZA7 Als verrassing omdat iedereen even mooi is verkleed verdienen alle kids een zakje chips en een sapje. LEKKER!!!

Back To Top