De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

Monsters overal!

We werkten de afgelopen 2 weken rond monsters. Gekke monsters met veel ogen, gekke mondjes en mooie kleuren.

We maakten monsters met plasticine en knex. We schilderden ook een monster. De vlinders mochten een monster blazen. Dit was niet gemakkelijk! De rupsen maakten een ‘snippermonster’ door allemaal stukjes te knippen en in de mond van het monster te stoppen.

We knutselden een monster en rolden met de dobbelsteen om te kijken hoeveel ogen het monster zou krijgen. We hebben ook heel wat teloefeningen gedaan. Rollen met de dobbelsteen en evenveel ogen op het monster leggen, monsters eten geven en kijken naar de cijfers, …

Er werden zelfs monsters getekend in de zandbak.

We maakten ook groepjes van 3, 4 en 5. We deden dit ook met de ‘monsters’ uit onze klas. 😉 We merkten wel dat als we groepjes van 4 en 5 maakten, dat we niet alle kindjes in een groepje konden steken.

We genoten van dit fantasiethema!

Back To Top