De leukste school uit de streek!

Toffe projecten

Elk schooljaar wordt doorspekt met toffe educatieve projecten. De bewuste keuze van ons jaarthema is er al eentje dat kan tellen. Het is ook van toonaangevende waarde voor het uitstippelen van heel wat fijne momenten.

Elke keer opnieuw zetten we er enthousiast onze schouders onder. We kunnen ook telkens rekenen op hulp van ouders en sympathisanten om alles in goede banen te leiden en SAMEN schitterende momenten voor onze kinderen uit te werken.

Anderzijds keren er ook jaarlijks projecten terug die de identiteit van onze school bepalen.

Nieuwtjes

Onze laatste W.O-lessen in het vierde leerjaar gingen over een sorteermachine voor aardappelen. Aan de hand van de ontwerpcyclus maakten de kinderen zelf een sorteermaatje.

Vandaag gingen het 1e en 2e leerjaar op schoolreis. Na de busrit met het openbaar vervoer, startte onze dag in het MUDEL waar we meer te weten kwamen over de schilderijen van Emile

Op 15 maart gingen we samen met juf Petrocsja voorlezen 📖 aan de bewoners van het WZC. Wat een ervaring! Na ongeveer 8 maanden leesonderwijs mochten we per 2 (met een schouderma

Inschrijven

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Contacteer ons vrijblijvend. We geven graag antwoord op al uw vragen en maken tijd vrij voor een rondleiding.

VBS Eke

kleuter en lager onderwijs
Steenweg 52 – 9810 Eke

Tel. 09/385.52.49
E-mail: directeur@vbseke.be

Back To Top