De leukste school uit de streek!

Vijfde leerjaar

Welkom, bienvenue, in het vijfde leerjaar bij juf Céline & meester Chris en hun bengels.

Op een speelse manier proberen de vijfdejaars zichzelf elke dag wat slimmer te maken met respect voor de ander en de natuur.  In ons huiselijke klas zoeken we samen, een schooljaar lang, naar interesses en talenten van alle klasgenoten. Net als diamanten moeten ze ontdekt, geslepen en gekoesterd worden.

Met ons digitaal bord trekken we dagelijks op ontdekking en reizen we rond in Europa en de wereld.  We leren een mondje Frans spreken en schrijven.  Uiteraard  schaven we verder aan onze Nederlandse taal en ook wat Engelse termen mogen niet ontbreken.  We staan ook open voor de thuistaal van ieder kind.

De meester wint graag wedstrijdjes dus doen we aan heel wat uitdagingen mee, zodat hij (zo mogelijk) tevreden met een prijs kan gaan lopen.

Elk jaar trekken we er een weekje op uit, richting zee (Nieuwpoort) of bos (Herentals).  Dan doen we het een weekje zonder krijt-bord-computer-tv en ontdekken we elke dag meerdere nieuwe gebieden, een topweek waar iedereen naar uitkijkt … en met plezier op terugblikt !

U bent steeds welkom in ons vijfde, voor of na de uren … niet tijdens … want dan zijn wij druk bezig!

Dit jaar worden we opnieuw versterkt met juf Céline, zij zal taal en muzo voor haar rekening nemen en is de vaste teamteacher gedurende de week.

Vijfde leerjaar

Nieuwtjes

Het vijfde leerjaar zette de vakantie goed in met een spelletjesnamiddag! Na alle inspanningen van de voorbije weken, volgde even wat ontspanning. We genoten ervan!

Op maandag 18 maart werden we ontvangen door de mensen van de bibliotheek van Nazareth. We mochten het bibsterspel gaan spelen naar aanleiding van de jeugdboekenmaand. Het was een

Op 14 maart is het elk jaar pi-dag (3,14…). Dit jaar maakten we er een wedstrijd van tussen L5 en L6. De kinderen gingen er helemaal voor. Heel wat kinderen deden hun best om

Met de fiets trokken we er donderdag 7 maart op uit naar de sporthal van Nazareth om er deel te nemen aan de American Games, georganiseerd door Moev. We konden er proeven van heel

Inschrijven

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Contacteer ons vrijblijvend. We geven graag antwoord op al uw vragen en maken tijd vrij voor een rondleiding.

VBS Eke

kleuter en lager onderwijs
Steenweg 52 – 9810 Eke

Tel. 09/385.52.49
E-mail: directeur@vbseke.be

Back To Top