De leukste school uit de streek!

Familiale Sfeer

We betrekken jullie, als ouders, grootouders,…  zoveel mogelijk bij elk nieuw, leerrijk en boeiend initiatief binnen onze school.

Onze school is een tweede thuis voor jouw kind. Dat kinderen zich goed voelen op school zien wij als een hoogste prioriteit. Een open contact met ouders en betrokkenen draagt hier gegarandeerd toe bij.

De deur van de leerkrachten en directie staat steeds open voor elke vraag of zorg.

'SAMEN school maken' dragen wij hoog in het vaandel

Ook de samenwerking met het woon- en zorgcentrum, de gemeente en de parochie dragen bij tot deze gezellige sfeer van verbondenheid.

Onze heel dynamische ouderraad vult die visie perfect aan en betekent voor onze schoolwerking een duidelijke meerwaarde. Zij vormt een brug tussen ouders en school en organiseert tal van initiatieven om de openheid binnen onze school kleur te geven. Ook leerkrachten op pensioen en ex-ouderraadleden dragen nog steeds hun steentje bij.

Nieuwtjes

In de week voor de vakantie gingen we allemaal samen naar het kerkhof en leerden we over de verschillende symbolen op een graf. Ook kwamen de verschillende manieren van rouwen aan

400x bedankt voor uw steun op het schooletentje, dank aan alle helpende handen, aperitievers, eters op school of via Take-Away, fijn dat u er bij was ! Hier enkele foto’s.

Ondanks de vele regen werd het een TOP-sportdag waarin we 6 sporten mochten uitproberen. We hebben veel gezweet mar het was keileuk 😊❤😊 Kijken jullie mee? https://photos.ap

Verjaren is altijd leuk, zeker als we Hupje mogen knuffelen, bellen mogen blazen en een klein cadeautje mogen kiezen uit de grabbeldoos van de juf.https://photos.app.goo.gl/8hHTkmX

Inschrijven

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Contacteer ons vrijblijvend. We geven graag antwoord op al uw vragen en maken tijd vrij voor een rondleiding.

VBS Eke

kleuter en lager onderwijs
Steenweg 52 – 9810 Eke

Tel. 09/385.52.49
E-mail: directeur@vbseke.be

Back To Top