De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

We tellen af tot Sinterklaas komt!

Van zodra de Sint en zijn pieten in het land waren, werkten we rond dit thema in onze klas. We telden samen af tot hij op bezoek zou komen. We maakten een mooie mijter of pietenmuts, maakten tekeningen en schilderwerkjes om onze klas mooi te versieren!

We speelden spelletjes, experimenteerden met houtskool, we oefenden de begrippen klein en groot, … We keken in speelgoedboekjes en vertelden wat er op ons verlanglijstje stond.

Onze poppenhoek werd het huis van de Sint waar we ons konden verkleden en de echte Sint konden helpen. Wat was dat leuk!

We mochten onze schoen zetten in de klas… En toen we de volgende ochtend op school kwamen, waren alle schoenen verstopt! Onze klas lag vol rommel!

Jammer genoeg mochten de Sint en zijn pieten niet echt naar school komen. Hij stuurde ons wel een filmpje. En hij stuurde zijn pieten ’s nachts op pad om ons toch leuke cadeautjes te bezorgen! We genoten hier ook van en konden al leuk spelen met ons nieuw speelgoed! Helaas zijn de foto’s hiervan verdwenen (ook van de rommel die de strooipieten gemaakt hebben)… De juf haar SD kaartje ging net kapot voor ze de foto’s op de computer kon zetten… 🙁

Back To Top