De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

Kerstfeestje in L6!

Voordat de (vervroegde) vakantie van start ging, genoten we van een kerstfeestje! We begonnen de dag met een virtuele stadstour in Zulte, mogelijk gemaakt door de Whizzkids. Wie weet slepen we wel een prijs in de wacht … 😉 We gingen héél kort langs in het rusthuis om onze zelfgemaakte kerstkaarten af te geven. We hielden ons mondmasker aan, de ruimte werd goed verlucht en we bleven op afstand. De bewoners waren duidelijk ontroerd door onze kaartjes en het voorlezen van onze nieuwjaarsbrief. Daarna gaven we onze “Secret Santa” aan elkaar. Iedereen maakte een prachtige tekening! Alix en Lieselot verrasten ons met een super mooi mini-kerstconcert. We speelden gezelschapsspelletjes en sloten de dag af met een kerstfilm: De Familie Claus 2. Fijn kerstfeest voor iedereen!

Back To Top