De leukste school uit de streek!

Vrije Basisschool Eke

December in L4

In december hebben wij heel wat gedaan in het vierde leerjaar. Zo gingen we naar het woonzorgcentrum en maakten we daar samen met enkele bewoners kerstkaarten. Deze kaartjes hebben we vervolgens afgegeven aan de bewoners die geen familie meer hebben of geen bezoek meer krijgen. Op deze manier probeerden wij een lichtpuntje te zijn voor hen.

We gingen ook naar de Openbare Bibliotheek in Nazareth om onze boeken in te leveren en we mochten ook terug nieuwe boeken kiezen. Joepie!!!

In de W.O.- lessen hebben we verschillende zaken geleerd over speelgoed en kinderrechten en om dit thema af te sluiten, maakten de kinderen zelf een spel. Natuurlijk mochten ze deze zelfgemaakte spelletjes ook eens uittesten.

Hier vind je de foto’s van deze activiteiten.

Back To Top